Supplier Quality Engineer

  • Location: OOSTAKKER
  • Type: Contracting
  • Job #16306

Wij zoeken een (m/v/x)

Supplier Quality Engineer

Vast contract of freelance – regio Gent
#Automotive #Quality #logistics #suppliers

Ben jij een industrieel ingenieur gepassioneerd door de wereld van Automotive en heb je grote affiniteit met proces en kwaliteitsverbeteringen? Op zoek naar een gevarieerde job waar het verzorgen van goede communicatiestromen en gedetailleerde oorzaakanalyses centraal staan? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler in de Automotive industrie zijn we op zoek naar een Supplier Quality Engineer regio Gent (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Supplier Quality Engineer zal je deel uitmaken van een gespecialiseerd team van 3 ingenieurs waarbij je elk verantwoordelijk bent voor je eigen deel van de fabriek.
Je taken omvatten:

  • Je bent verantwoordelijk voor de technische oorzaakanalyses.
  • Je bent de contactpersoon voor toeleveranciers, rapporteert kwaliteitsproblemen en bewaakt de kwaliteit van de stukken vanuit nauwgezette analyses.
  • Je dringt tijdig en assertief aan bij toeleveranciers indien correctieve maatregelen noodzakelijk zijn en volgt deze van nabij op.
  • Je coördineert de systematische oplossing van kwaliteitsproblemen en communiceert veelvuldig met betrokken partijen: designers, productie, leveranciers, aankopers,….
  • Je definieert en organiseert tijdelijke corrigerende maatregelen, inclusief intern en/of extern herstel.

Wie ben je?

Om de rol van Supplier Quality Engineer goed in te vullen beschik bij voorkeur over een Master diploma Elektromechanica en ben je bekend met technische tekeningen, tolerantiesystemen en meettechnieken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en reeds bewezen expertise in het omgaan met leveranciers. Als persoon ben je assertief, gedreven en steeds op zoek naar verbeteringen. Je kan zowel individueel te werk, maar legt ook een grote focus op teamwork. Je communiceert vlot in het Nederlands en in het Engels.

Vlot met MS Office kunnen werken en correcte administratie verzorgen is een basisvoorwaarde!

Wat kan je verwachten?

Als Supplier Quality Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via dit kanaal of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of mail naar [email protected]

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!