Projectleider Engineering

  • Location: Aalter
  • Type: Perm
  • Job #16319

Projectleider Engineering.

Vast Contract – Regio Aalter
#engineering #opportunities  #Master  

Beschik je over Master Industrieel Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring en hebt verschillende jaren ervaring in een gelijkaardige functie en een industriële omgeving?  Kennis van de voedingsindustrie is een must!  kennis en inzicht in productieprocessen en machinebouw (mechanica, automatisering, thermische toepassingen, e.a.)?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ?

Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Projectleider engineer om hun team te versterken. Dit gerenommeerd bedrijf gelegen in Aalter is wereldwijd actief binnen verwerking en conservering van gevogelte.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Project leider engineer sta je in voor het plannen, uitvoeren, opvolgen en bewaken van investeringsprojecten. Je bent daarbij mee verantwoordelijk voor de organisatie en de optimalisatie van productieprocessen binnen een industriële voedingscontext.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • onderzoekt investeringsvoorstellen op haalbaarheid, dit in overleg met de Engineering Manager. Je staat in voor de uitvoering Projecten en opvolging van investeringsprojecten. Na een uitvoerige en grondige voorstudie, contacteer je leveranciers en vraag je offertes op. In overleg met de aankoopdienst evalueer je deze offertes en plaats je bestellingen. Het plannen van de uitvoering doe je in nauw overleg met alle betrokken partijen. Tijdens de opvolging van de geplande projecten bewaak je kritische elementen zoals planning, budget, voorwaarden en modaliteiten. Daarbij houd je rekening met de eisen op vlak van veiligheid, kwaliteit, hygiëne, milieu, e.a. en streef je naar het behalen van de vastgelegde deadlines. Je rapporteert permanent over de stand van zaken van de jou toegewezen projecten, evalueert en zorgt voor nacalculatie.
  • Je coördineert enkele milieu-aangelegenheden en volgt deze dossiers nauwgezet op. Voor de externe milieucoördinator ben jij het aanspreekpunt. Je doet aanbevelingen teneinde te voldoen aan de wettelijke vereisten.
  • Evoluties en ontwikkelingen op gebied van engineering, industriële techniek, technologie, automatisatie en reglementering volg je continu op via contacten met kenniscentra, leveranciers, e.a.
  • Je werkt actief mee aan een duurzame bedrijfsvoering, opgebouwd vanuit volgende pijlers: Greener Packaging, Responsible Supply, Sustainable Operations en Environmental Footprint.
  • Je rapporteert aan de Engineering Manager. Samen met je collega’s Projectleider streef je ernaar het verschil te maken binnen een gevarieerde en steeds veranderende productieomgeving.
     

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een Master Industrieel Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring en hebt verschillende jaren ervaring in een gelijkaardige functie en een industriële omgeving. Kennis van de voedingsindustrie is een must.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Duits is een extra troef!
Daarnaast kan je  autonoom werken en zorgt voor een vlotte mondelinge en schriftelijke communicatie, zowel operationeel als technisch.

Tot slot werk je projectgericht en planmatig. Je kan projecten coördineren en leiden en bent een echte teamspeler.
 

Wat kan je verwachten?

Als Project engineer kom je terecht in een uitdagende, autonome en veelzijdige functie met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in een stabiele onderneming met een aangename werksfeer.

Je werkt dagelijks mee aan de groei en ontwikkeling van een vooruitstrevend Belgisch voedingsbedrijf; dat jaarlijks vele miljoenen investeert.

Een bedrijfscultuur waar onder andere resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheidszin, persoonlijke betrokkenheid en respectvol handelen centraal staan.

Een interessant salarispakket met extralegale voordelen gebaseerd op verworven ervaring en verantwoordelijkheden.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!