Data Collection Technician

  • Location: PUURS
  • Type: Contracting
  • Job #16400

Word jij onze nieuwe ambassador? 

Jefferson Wells Life Sciences is gespecialiseerd in de ondersteuning van farma & biotech bedrijven in hun dagelijkse uitdagingen. Vandaar onze interesse in experts zoals jij om ons team te versterken.

Laten we samen kijken naar jouw eerste challenge bij ons!

Data Collection Technician Specialist

Onze partners innoveren om behandelingen tot bij hun patiënten te brengen die hun leven significant verbeteren. Samen met de overheid en andere gezondheidspartners werken ze aan een kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke gezondheidszorg.

Stabiliteitstudies worden uitgevoerd om aan te tonen dat voor elk product geproduceerd op de site de juiste shelf life en labelclaim gekend zijn. De data daardoor gegenereerd, wordt gebruikt om een stabiliteit rapport te schrijven. Via de annual product review wordt, aan de hand van de verzamelde data uit verschillende systemen, een overzicht van de overall quality performance van een bepaald product van het voorbije jaar gerapporteerd.

 

Jouw verantwoordelijkheden:

Zelfstandig plannen, uitvoeren, opvolgen en rapporteren van de verschillende taken die behoren tot het beheer van het stabiliteitenprogramma en de annual product review

Wie ben jij ?

  • Je beschikt over een wetenschappelijk diploma.
  • Vloeiend in Nederlands en Engels
  • Je bent dynamiek en bent een team player
  • Je bent accuraat en werkt op precieze wijze (documentatie)
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent flexibel

Wat kan Jefferson Wells voor jou betekenen?

Als ambassador krijg je de kans om te groeien binnen internationale bedrijven waarin je een sterk netwerk kan opbouwen. Door een persoonlijke opvolging krijg je een kwaliteitsvolle ondersteuning in elke stap die je onderneemt. Tot slot geniet je van de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen aan de hand van interne trainingen en opleidingen.

 

Heb je interesse in deze functie? Aarzel dan zeker niet en solliciteer nu met jouw cv !                          

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!