Laborant kwaliteitscontrole

  • Location: Puurs
  • Type: Temp
  • Job #16408

Laborant Kwaliteitscontrole

Contract interim optie vast – Regio Puurs

#chemie #QC #kwaliteitscontrole

Heb je affiniteit met chemische analyses in de industriële sector? Heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig? Beschik over een hands-on mentaliteit en kan je vlot zelfstandig aan de slag? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant Kwaliteitscontrole om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf, gelegen in de regio Puurs-Bornem, is internationaal actief binnen de chemische industrie. Onze partner heeft een sterke aandacht voor zelfstandigheid, het nemen van initiatief en groeimogelijkheden.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant Kwaliteitscontrole kom je terecht in een dynamisch omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering van kwaliteitscontroles aan de hand van analytische testen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Productbereiding volgens specifieke recepturen
  • Uitvoeren van fysische en chemische testen (pH-meting & kalibratie, vast stof meting, viscositeit, calcinatie rest, dichtheid, fijnheid, kleurspectrofotometrie, etc.) en controles op water gedragen pigmentpreparaten en solvent gebaseerde inkten
  • Bereiden van klantenstalen
  • Kwaliteitstesten uitvoeren bij klachten en nieuwe grondstoffen
  • Nawerken van productieformules op laboschaal

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant Kwaliteitscontrole bij voorkeur over een bachelor chemie. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en kan je vlot werken met Excel. Verder ben je hands-on en proactief ingesteld. Tot slot behoren resultaatgerichtheid, nauwkeurigheid en stiptheid tot jouw persoonlijkheid en kan je vlot zelfstandig aan de slag.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant Kwaliteitscontrole kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een competitieve verloning aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen. Na een positieve evaluatie krijg je na interimperiode een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!