Shiftlaborant

  • Location: ANTWERPEN
  • Type: Temp
  • Job #16414

Shiftlaborant

Vast Contract – Regio Antwerpen

#chemie #QC #kwaliteitscontrole

Heb je affiniteit met chemische analyses in de industriële sector? Heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig? Beschik over een hands-on mentaliteit en kan je vlot zelfstandig aan de slag? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Shiftlaborant om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd dienstverlenend bedrijf, gelegen in de Antwerpen, is internationaal actief als inspectie- controleorgaan in tal van industrieën zoals chemie, farma, etc. Onze partner heeft een sterke aandacht voor kwaliteit, klantgerichtheid en innovativiteit.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Shiftlaborant kom je terecht op de (petro)chemische afdeling en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering van kwaliteitscontroles op stalen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Planning opstellen om prioriteiten te leggen in de te analyseren stalen
  • Uitvoeren van chemische analyses op de verschillende stalen m.b.v. GC, IR, UV, HPLC, spectrometrie, titratie, etc.
  • Interpreteren en beoordelen van de verkregen testresultaten
  • Rechtstreeks rapporteren aan de laboverantwoordelijke

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Shiftlaborant bij voorkeur over een bachelor (bio)chemie, laboratoriumtechnologie, etc. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands. Verder ben je hands-on en probleemoplossend ingesteld. Ook behoren resultaatgerichtheid, nauwkeurigheid en stiptheid tot jouw persoonlijkheid en kan je vlot zelfstandig aan de slag. Tot slot ben je bereid om in een volcontinu shiftensysteem te werken.

Wat kan je verwachten?

Als Shiftlaborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een competitieve verloning aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen en een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!