Mechanical Engineer

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #16454

Mechanical Engineer.

Vast Contract – Regio Gent
 #engineering #design #Master #Mechanical #technical #Developfuturemoduledesigns

Beschik je over een Master science in engineering technology optie mechanical – Master of science in mechanical engineering of vergelijkbaar door ervaring?  Heb je ervaring mechanisch ontwerp, mechanische toleranties, en mechanische tekeningen?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een mechanical engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd , en innovatieve bedrijf is actief binnen de medische hulpmiddelenindustrie, medische beeldreconstructie en -verwerking, en fundamenteel wetenschappelijk onderzoek. Onze partner is bedreven in moleculaire beeldvorming.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als mechanical engineer zal je samenwerken met service- en kwaliteitsteam om continue verbeteringen aan te brengen aan bestaande onderdelen. Je zal ook samenwerken met software-ingenieurs bij het ontwikkelen van geautomatiseerde testopstellingen van mechanische sub-modules.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Onderhouden en verbeteren van de bibliotheek van ontwerpen en onderdelen.
  • Onderhouden van contacten met productiebedrijven om productie- en documentatieprocessen te verbeteren.
  • Ontwikkelen van toekomstige moduleontwerpen.
  • Het vermogen om verbeteringen in het ontwerp aan te brengen met betrekking tot ontwerp voor productie.
     

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Mechanical Engineer over een Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in mechanica. Aangevuld met een eerste ervaring met solidworks programma.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast heb je het vermogen om wijzigingsbeheer in een kwaliteitssysteem te begrijpen en toe te passen. Ook technische informatie duidelijk over te brengen aan zowel deskundigen als niet-deskundigen.

Bovendien heb je ervaring met PLM/PDM-software. Je begrijpt de machinale bewerking, buigen en spuitgietprocessen. Je geniet een eerste ervaring met het ontwerpen van bewegingssystemen. Je hebt kennis van 3D-kabelrouting in CAD.  Je hebt ervaring met beeldvormingssystemen of aanverwante apparatuur en in de medische hulpmiddelenindustrie. Tevens heb je ook ervaring met 3D-printing van prototypes.

Tot slot heb je een grondige aanpak van het werk met veel aandacht voor details, en je neemt initiatief om je zelfstandig te ontwikkelen.

 

Wat kan je verwachten?

Als mechanical engineer kom je terecht in een toegewijd en energiek team in een dynamische omgeving. Je maakt een directe impact op nieuwe technologie die patiënten met kanker kan helpen.

Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen en kan je mee het verschil maken in de opstartfase van een veelbelovende onderneming.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!