Production Process Engineer

  • Location: Waregem
  • Type: Contracting
  • Job #16456

Production Process Engineer

Vast Contract – Regio Waregem
#Productieprocessen #industrialwaste #textiel

Heb je altijd al willen werken voor een internationaal bedrijf waar werknemers en werkgevers één grote familie vormen?  Heb je werkervaring met optimalisatie van de productieprocessen? Werk je met oog voor detail en heb je een overschot aan motivatie? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een production process engineer of gelijkaardig met kennis van productiemachines en processen om de productieprocessen te monitoren en optimaliseren. Dit toonaangevend en sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Waregem is wereldwijd actief binnen de textiel sector en staat bekend omwille van hun kwaliteitsvolle producten gemaakt uit industriële afval.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als production process engineer kom je terecht in een sfeervolle en gezellige werkomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het productieproces, waarbij je nauw samenwerkt met de CEO. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Analyseren en optimaliseren van de productieprocessen
  • Nieuwe productieprocessen en workflows ontwerpen en evalueren
  • De efficiëntie maximaliseren en afval verminderen
  • Ervoor zorgen dat de eindproducten voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnormen
  • Bij nieuwe productieprocessen het personeel opleiden en zorgen voor duidelijke instructies
  • Ontwikkelen van ontwerp- en productienormen in samenwerking met het management en de werknemers

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als production process engineer over een bachelor of master elektromechanica of gelijkaardig door ervaring. Ervaring met het optimaliseren van productieprocessen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je een teamplayer met een resultaatgerichte ingesteldheid en is het geen probleem voor jou om naar het buitenland te reizen voor het werk. Tot slot ben je ook een communicatief persoon met een sterk technisch en analytisch inzicht.

Wat kan je verwachten?

Als production process engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Luisa Rojas Nuñez-Arenas op het nummer +32 (0)4 99 16 89 82 of via luisa.rojasnunezarenas(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!