Production Engineer

  • Location: WIELSBEKE
  • Type: Perm
  • Job #16461

Production Engineer.

Vast Contract – Regio West-Vlaanderen
#engineering #opportunities #production #Master #leadershipskills #technical #production

Heb je als ingenieur zin om te ondernemen? Wil je graag werken in een internationale hoogtechnologische productie omgeving en ben je getriggerd om je leadership skills aan te scherpen? Lees verder!

Onze partner is op zoek naar een production engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd Productiebedrijf gelegen in West-Vlaanderen is wereldwijd actief binnen de Vloerproductie.

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als production engineer kom je in contact met verschillende departementen zoals verkoop, aankoop, technische dienst, energie,… Je zorgt ten allen tijde voor een effectieve communicatie en optimale samenwerking.Je rapporteert aan de Production Manager, wie ook jouw mentor is.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je zal people management skills combineren met technische skills.
  • Je lost enerzijds acute problemen binnen productie op, anderzijds wordt er van jou verwacht dat je lange termijn oplossingen aanbrengt die een structurele verbetering in de productieprocessen met zich meebrengen.
  • Je initieert en implementeert dan ook fundamentele voorstellen om structurele bottlenecks aan te pakken.
  •  Je werkt projecten uit van zowel technische als organisatorische aard en staat in voor de implementatie ervan binnen de productieafdeling, om zo onder andere rendementsverhogingen, optimalisaties in logistiek en productieplanning te bewerkstelligen.
  • Daarnaast sta je in om samen met je team de vooropgestelde KPI’s te realiseren op vlak van rendement, volumes en kwaliteit.

 

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als production Engineer over een Master Ingenieurswetenschappen (Industrieel, Handelsingenieur of Burgerlijk Ingenieur; optie  Operations, Elektromechanica, Mechanisch, Automatisatie, Productietechnologie, Chemie, …) al dan niet met een eerste ervaring. Aangevuld met een ondernemende persoonlijkheid en je bezit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels, Frans is een +. Daarnaast ben je een gemotiveerd en dynamisch ingenieur die op zoek is naar een hoogtechnologische werkomgeving. Bovendien ben je in staat om een productieomgeving met het nodige helikopterzicht te evalueren.

Tot slot ben je ook innovatief, creatief, analytisch en hebt een flinke portie doorzettingsvermogen.
Jouw hands-on mentaliteit is een pluspunt.

 

Wat kan je verwachten?

Als Production engineer kom je terecht in een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. Onze naam wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

Onze partner biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!