Shiftlaborant

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #16546

Vast Contract – Regio Mechelen

#chemie #QC #kwaliteitscontrole

Heb je affiniteit met chemische analyses in de industriële sector? Heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig? Beschik over een hands-on mentaliteit en kan je vlot zelfstandig aan de slag? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Shiftlaborant om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf, gelegen in de Mechelen, is internationaal actief binnen de chemische industrie. Onze partner heeft een sterke aandacht voor kwaliteit, klantgerichtheid en innovativiteit.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Shiftlaborant kom je terecht in een chemische labo en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering van kwaliteitsanalyses op stalen van grondstoffen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Voorbereidingen treffen van de te nemen stalen
  • Tijdig en correct uitvoeren van de kwaliteitstesten
  • De verkregen data/testresultaten registreren
  • Opvolging van kalibratie- en onderhoudsplan
  • Ad hoc opdrachten uitvoeren op vraag van de direct leidinggevende
  • Rechtstreeks rapporteren aan de kwaliteitsmanager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Shiftlaborant bij voorkeur over een bachelor chemie. Een eerste werkervaring is een pluspunt. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ben je hands-on en probleemoplossend ingesteld. Ook behoren resultaatgerichtheid, nauwkeurigheid en stiptheid tot jouw persoonlijkheid en kan je vlot zelfstandig aan de slag. Tot slot ben je bereid om op korte termijn in een volcontinu shiftensysteem te werken.

Wat kan je verwachten?

Als Shiftlaborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een competitieve verloning aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen en een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!