Project Ingeneer | Polyurethaan afdeling

  • Location: RONSE
  • Type: Perm
  • Job #16600

Productie ingenieur (polyurethaan afdeling)

Vast Contract – Regio West-Vlaanderen.
#Engineering #science #technicalscience #PUR #Polyurethan #LeaderSkills

Beschik je over een Master industriële wetenschappen of elektromechanica?  Heb je werkervaring in de chemische / industriële sector? Heb je kennis van Polyurethaan & gietmachines en werk je graag hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Productie ingenieur om hun dynamische team te versterken.
Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in West – Vlaanderen is internationaal actief binnen de … sector en staat bekend omwille van hun op maat gemaakte rolbekledingen, van rubber en polyurethaan tot composiet en spuitcoating. Om de levensduur en de prestaties van de rolbekledingen te verbeteren, ontwikkelen zij voortdurend nieuwe samenstellingsformules.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als verantwoordelijke Productie Ingenieur kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over een 20 tal arbeiders. Je zal zelfstandig de planningen opmaken

Je komt terecht in een chemisch bedrijf : PUR gieten is een chemisch proces maar ook heel technisch. bijvoorbeeld de gietmachines ( Electro mechanica , sturingen ) veel gebeurt ook op draaibanken , je bent bereid de PUR chemie aan te leren. Je zorgt voor een optimale werking van de beschikbare machines en je mensen en je haalt plezier uit een uitdaging met veel denkwerk.je hebt een kennis van of je bent snel weg met IT gerelateerde programma’s zoals Planningstools, controll IT platform, enz…  

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als productie ingenieur over een Master industriële wetenschappen of elektromechanica aangevuld met een eerste Technische Ervaring binnen een Chemische Productie omgeving is een must.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans – Engels is een plus. Daarnaast heb je een flexibele en hands- on ingesteldheid. Tot slot ben je ook een persoon met sterke leading skills en heb je zin voor initiatief en verantwoordelijkheid.

Wat kan je verwachten?

Als Project Ingenieur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of Leslie . baert (@) Jeffersonwells . be.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!