Prototyping engineer

  • Location: WAREGEM
  • Type: Perm
  • Job #16693

Prototyping Engineer.

Vast Contract – Regio Kruisem
#engineering #opportunities #design #Master #Bachelor 

Beschik je over een Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in de mechanica?  Heb je ervaring met het Technische ?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Prototyping engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Kruisem is internationaal actief binnen de ventilatie, zonwering, gevelbekleding en/of outdoor oplossingen (zoals terrasoverkappingen).

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Prototype Engineer volg je eerst een intensieve en efficiënte opleiding bij onze partner.

Nadien zullen volgende taken jou worden toevertrouwd:

  • Als volwaardig lid van de ontwerpafdeling ondersteun je de ontwerpingenieurs bij het ontwikkelen van nieuwe producten.
  • Op basis van technische documentatie, tekeningen en schetsen vervaardig of modificeer je hoofdzakelijk mechanische onderdelen en bouwt deze samen tot volledige prototypes in nauw overleg met de ontwerpingenieurs.
  • Nieuwe producten moeten voldoen aan specifieke kwaliteitseisen en normen, daarom voer je hands-on testen uit (zoals bediening, montage, slijtage) en zoekt mee naar mogelijke optimalisaties.
  • Je integreert deze prototypes in demo- en testopstellingen.
  • Je overlegt met de ontwerpingenieurs over het resultaat en reikt ideeën ter verbetering aan op basis van jouw kennis en ervaring.
  • Je ondersteunt productie, dienst na verkoop en de standenbouw afdeling tijdens de lancering van nieuwe producten

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een diploma Bachelor of master elektromechanica/mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels, Frans is een pluspunt. Daarnaast heb je enige affiniteit met de bouwsector, in het bijzonder met ramen, deuren en gevelbouw is een pluspunt. Je hebt bij voorkeur al een aantal jaar ervaring met productie en assemblage van mechanische onderdelen. Bovendien ben je vertrouwd met o.a. tekeninglezen, bouwen van samenstellingen in hout, aluminium en/of kunststof, verspaningstechnieken en plaatbewerking.

Tot slot heb je notie van eenvoudige elektrische aansluitingen en ben je creatief, praktisch en ondernemend ingesteld en hebt oog voor detail.

 

Wat kan je verwachten?

Als Prototyping engineer krijg je een zelfstandige functie binnen een snel groeiend en financieel gezond bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket aangepast aan de functie, volgens jouw ervaring en potentieel.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert (@) jeffersonwells.be.
 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!