Automation Engineer

  • Location: KORTRIJK
  • Type: Perm
  • Job #16710

Automation engineer.

Vast Contract – Regio Kortrijk
#engineering #opportunities #Automation #Master #Bachelor #Textile #Machine #industry

Beschik je over een Master Master in de Industriële Wetenschappen Elektrotechniek, Elektromechanica of Elektronica-ICT. Schoolverlater of reeds ervaring in de machienbouw?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automation engineer om hun dynamische team te versterken. Onze partner is een internationale en hoogtechnologische machinebouwer, actief in de textielindustrie.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als Automation engineer kom je terecht in ons dynamisch en innovatief mechatronica team, hier zijn een honderdtal ingenieurs dagelijks bezig met het uitdenken, conceptualiseren en ontwikkelen van innovatieve machines. Daarnaast beschikt onze partner over een state-of-the-art productieomgeving, waarbij het ganse productieproces van A tot Z inhouse wordt gerealiseerd.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je maakt een analyse van de eisen waaraan de software dient te voldoen. Hierbij sta je in voor het opstellen en uitwerken van de gewenste specificaties.
  • Je ontwikkelt en produceert de software in nauw overleg met de project manager.
  • Je staat in voor de testing van de software, met oog voor de eisen van de specificaties.
  • Je voorziet begeleidende documentatie voor zowel technici als eindgebruikers.
  • Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en update van de software aan eventuele veranderende eisen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Automation Engineer over een Technisch in de Industriële Wetenschappen Elektrotechniek, Elektromechanica of Elektronica-ICT. Zowel Schoolverlaters als ervaren kandidaten komen in aanmerking.

Je hebt kennis van Structured Text. Kennis van één van volgende talen is een pluspunt: Python, C, C++, C#. 

Je bent communicatief vaardig en werkt oplossingsgericht, met oog voor kwaliteit. Daarnaast heb je een innovatieve en analytische geest en bent in staat om complexe problemen aan te pakken.

Tot slot ben je in staat om nauwkeurig en detailgericht te werken, Je beschikt over de nodige zelfstandigheid, maar ook in teamverband kan je vlot en constructief samenwerken.

 

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een internationaal bedrijf met de slagkracht van een grote onderneming en de dynamiek en flexibiliteit van een familiaal bedrijf. Je werkt in een stimulerende omgeving waarin je nauw contact hebt met internationale R&D-afdelingen, alsook met gerenommeerde researchcentra. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in team te werken aan uitdagende projecten. Je krijgt inspraak bij de uitvoering van de diverse toepassingen, waarbij eigen input en nieuwe inzichten sterk gewaardeerd worden.

Bovendien krijg je de kans om te groeien met behulp van een goed begeleide inwerkingsperiode aangevuld met uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Onze partner kan jou een motiverende verloning conform jouw functie en profiel bieden. Je krijgt de kans om in te stappen in een cafetariaplan, waarbij je zelf jouw pakket aan extralegale voordelen kan samenstellen (o.a. bedrijfswagen met tankkaart).

Ten slotte geniet je van glijdende uren, mogelijkheid tot thuiswerk en een gezinsvriendelijke verlofregeling met 38 verlofdagen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!