Test Lab Researcher

  • Location: WAREGEM
  • Type: Perm
  • Job #16717

Test Lab Researcher.

Vast Contract – Regio West Vlaanderen
#engineering #opportunities #design #Master #Bachelor 

Beschik je over een Bachelor of Master Mechanica of elektromechanica ?  Heb je ervaring of affiniteit met Technische producten?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Test Lab Researcher om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Waregem is internationaal actief binnen, ventilatie, zonwering, gevelbekleding en/of outdoor oplossingen (zoals terrasoverkappingen) en willen zo een comfortabele en gezonde leef-en werkomgeving creëren. Zowel in woningen, appartementen, scholen als zorginstellingen. Onze partner focussen zich hierbij op een duurzaam totaalconcept, waarin comfort, energiezuinigheid, akoestiek en esthetiek dankzij hun innovatieve aanpak naadloos samenvloeien.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als R&D Test Lab Researcher ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse onderzoeksopdrachten binnen het labo teneinde tot optimale onderzoeksresultaten te komen.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je staat in voor de definiëring en uitvoering van diverse onderzoeksopdrachten (toegepast onderzoek, productontwikkeling, kwaliteitscontrole, …) binnen het labo om op die manier kwalitatieve onderzoeksresultaten te bereiken.
  • Je evalueert en interpreteert de onderzoeksresultaten en legt deze vast in onderzoeksverslagen die een correcte rapportering toelaten van de analyses en metingen naar de aanvrager toe.
  • Je test nieuwe of gewijzigde bestaande producten op hun technische specificaties zodat de organisatie beschikt over kwalitatieve producten.
  • Je staat in voor de kwaliteit van de analyses en metingen om tot accurate resultaten te komen.
  • Je ontwikkelt aangepaste methodes en optimaliseert bestaande zodat we steeds beschikken over de meest recente technieken en technologieën.
  • Je onderhoudt en werkt vakkennis en technische vaardigheden bij op vlak van laboanalyses om op die manier de eigen vakkennis te maximaliseren en deze optimaal binnen de organisatie toe te passen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Lab Researcher over een Technische Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels, Frans is een pluspunt. Naast een uitgesproken technische feeling, beschik je over een “hands on” mentaliteit. Tot slot ben je flexibel, dynamisch, zelfstandig en nauwkeurig.

 

Wat kan je verwachten?

Als Lab Researcher krijg je de kans om mee te werken aan de ontwikkeling van state of the art producten. Je komt terecht in een groeiend team waarmee het prettig en efficiënt samenwerken is.

Bovendien kom je in een werkomgeving waar de bedrijfsbaseline ‘Creating Healthy Spaces’ wordt doorgetrokken tot op de werkvloer: gezond werken en leven staan voorop.Tot slot zal je werken voor een financieel gezond bedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!