Laborant Chemie

  • Location: Gent
  • Type: Temp
  • Job #16721

Laborant Chemie

Tijdelijk Contract – Regio Gent
#laborant #chemie #labo

Beschik je over een bachelor diploma chemie/biochemie? Ben je net afgestudeerd of heb je reeds ervaring? Kan je goed overweg met het MS Office pakket en werk je graag zelfstandig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een laborant om hun chemisch labo tijdelijk te versterken voor een jaar. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Gent is actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun textiel- en kunststofverwerkende industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het nauwkeurig uitvoeren van proeven volgens SOP. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Dataverwerking en rapporteren van resultaten in LIMS.
  • Uitvoeren van algemene proeven in het chemisch labo (Spectrofotometrie, pH-analyses, etc.).
  • Uitvoeren van solvent-extracties als voorbereiding van chromatografieproeven (GC-LC).
  • Bepalen van solventresidu’s met GCMS.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als laborant over een bachelordiploma chemie/biochemie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een plichts- en veiligheidsbewuste ingesteldheid en kan je goed overweg met het MS Office pakket. Je bent bereid om een tijdelijke opdracht uit te voeren van 1 jaar. Tot slot werk je graag zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd.

Wat kan je verwachten?

Als laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)4 92 18 43 87 of via Shauni.Heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!