R&D Ervaren Mechanical Design Engineer

 • Location: Bornem
 • Type: Contracting
 • Job #16771

Mechanical Design Engineer

Vast Contract – Regio Antwerpen
#projecten #mechanical #design

Heb je een passie voor mechanical design projecten?  Heb je ervaring met CAD systemen en een heleboel werkervaring? En werk je graag samen in teamverband? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Mechanical Design Engineer om hun R&D team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio van Antwerpen is wereldwijd actief binnen de farma en voedingssector en staat bekend omwille van hun hoogtechnologische innovaties.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Mechanical Design Engineer kom je terecht in een hoogtechnologische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over mechanical design projecten van A-Z. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Je start met het verzamelen en vastleggen van de randvoorwaarden door te luisteren naar de klant en uitvoeren van design review meetings met de klant.
 • Je werkt mogelijke concepten uit en selecteert het beste design.
 • Voor het uitgekozen concept werk je het design volledig uit en selecteert de nodige standaard componenten.
 • Je organiseert en zorgt voor een goede elektronische archivering van tekeningen.
 • Je neemt initiatief en contacteert leveranciers of onderaannemers. Je vraagt prijzen voor productie en standaard aankoopstukken.
 • Je voert een nauwgezette opvolging uit van de bestelde onderdelen om een goede kwaliteit van de onderdelen te garanderen.
 • Je helpt mee bij het testen van je realisaties in machines, onderdelen of processen.
 • Je formuleert waar nodig, voorstellen ter verbetering van bestaande mechanismes.
 • Je bent verantwoordelijk voor een snelle en correcte uitvoering van gerelateerde wijzigingen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Mechanical Design Engineer over een master of bachelor elektromechanica aangevuld met minimum 3 jaar gelijkaardige werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een creatieve en innovatieve ingesteldheid en heb je oog voor detail. Tot slot ben je ook een resultaatgericht persoon met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Mechanical Design Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van Den Bossche op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!