Electrical Engineer

  • Location: Bornem
  • Type: Contracting
  • Job #16789

Electrical Engineer

Vast Contract – Regio Antwerpen
#Electrical #productieprocessen #PLC #automatisering #Pharma

Beschik je over een bachelor of master?  Heb je werkervaring met automatisatieprojecten? Ben je een teamplayer en werk je gestructureerd? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Electrical Engineer om hun Maintenance team te ondersteunen. Het toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio Antwerpen is wereldwijd actief binnen de pharma sector en staat bekend omwille van hun innovaties voor een gezondere wereld te creëren.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Electrical Engineer kom je terecht in een geautomatiseerde productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de elektrische bediening van complexe geautomatiseerde productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je bepaalt de onderhoudsstrategie van deze onderdelen, maakt de nodige risicoanalyses en maakt procedures/checklists/werkinstructies op om efficiënt in te grijpen bij storingen.
  • Je biedt oplossingen voor terugkerende problemen, interventies of alarmen
  • Je garandeert een betrouwbare hoog- en laagspanningsverdeling binnen het bedrijf (No Break)
  • Je bouwt relaties uit met onze leveranciers en blijft zelf steeds op de hoogte van de trends en evoluties.
  • Je bent verantwoordelijk voor de opleiding van onze E&A Maintenance Engineers en techniekers. Je zorgt dat zij in staat zijn om de pannes te behandelen maar blijft hen ondersteunen in tweede lijn bij complexe storingen.
  • In grotere projectteams (bv installatie van nieuwe lijnen), sta jij van A-Z in voor het elektrisch gedeelte.
  • Je zorgt ervoor dat onze elektrische installaties voldoen aan alle eisen zoals beschreven in het A.R.E.I (documentatie, inspecties en gerelateerde corrigerende maatregelen)

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Electrical Engineer over een Bachelor of Master aangevuld met  uitstekende kennis over processen en industriële automatisering PLC. Ervaring binnen een geautomatiseerde productieomgeving is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en het Engels. Daarnaast heb je een leergierige ingesteldheid en kan je oplossingsgericht werken. Tot slot ben je ook een analytisch persoon met sterke zelforganisatie.

Wat kan je verwachten?

Als Electrical Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Luisa Rojas Nuñez op het nummer +32 (0)4 99 16 89 82 of via luis.rojasnunezarenas(@)jeffersonwells.be.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!