Projectingenieur Elektriciteit

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #16799

Projectingenieur Elektriciteit.

Vast Contract – Regio Gent
#engineering #opportunities #Master #Bachelor

Beschik je over een Bachelor of Master electromechanica?  Heb je ervaring in projectmanagement in een industriële omgeving?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project ingenieur om hun dynamische team te versterken. Dit toonaangevend internationaal ontwerp en consultancy omgeving gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de duurzame digitale oplossingen.
 

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als project engineer kom je terecht bij een internationale industriële en Je komt terecht in een dynamisch team.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Als Projectingenieur Elektriciteit werk je aan haalbaarheidsstudies en denk je de elektriciteit concepten uit in samenwerking met externe studiebureau's. Je voert diverse berekeningen uit mbt tot elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, ea. Je organiseert vergaderingen met leveranciers. Je stuurt de ontwerpers aan en je controleert de plannen van de contractoren.
  • Je maakt technische lastenboeken en prijsvraagdossiers op in samenwerking met de inkopers. Je organiseert de rondgangen met de potentiële contractoren. Je evalueert de offertes op technisch vlak en je gaat na of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast.
  • Je coördineert de uitvoering van het project, je volgt de vooruitgang op en je rapporteert hierover aan de projectmanager. Doorheen het proces van uitvoering verleen je technische assistentie aan de contractoren. Je organiseert de oplevering van de installaties en je zorgt voor de vereiste keuringen. Je staat verder in voor het budgetbeheer en de projectadministratie zoals bestellingen, goederenontvangsten, facturatie en opvolging betalingen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Engineer over een Technisch Bachelor of Master elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een eerste ervaring of affiniteit met projectmanagement in een industriële omgeving.

Als persoon herken je jezelf als een vlotte communicator en teamplayer. Je bent tevens in staat om conceptueel mee te denken en jouw ideeën om te zetten in technisch uitvoerbare plannen, in samenwerking met de verschillende stakeholders.  Tot slot spreek je vloeiend Nederlands en je weet je uit te drukken in het Engels.
 

Wat kan je verwachten?

Als project engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!