Documentation Engineer

  • Location: Halle
  • Type: Perm
  • Job #16852

Documentation Engineer

Vast Contract – Halle

#Documentation #Validation #Pharma #Engineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Documentation Engineering en kan je terugvallen op een eerste relevante ervaring binnen Validation Engineering, bij voorkeur met focus op de farmaceutische sector? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Halle zijn we op zoek naar een Documentation Engineer die voldoening haalt uit het schrijven van Engelstalige manuals binnen de machinebouw.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Documentation Engineer vorm je de schakel tussen de departementen Engineering en Software. Je zal instaan voor het verzamelen van alle technische details m.b.t. de geproduceerde installaties en machines en ervoor zorgen dat deze technische informatie op een zo helder mogelijke manier wordt vastgelegd in officiële documenten. Hierbij werk je ook nauw samen met de Test Engineers en Validation Engineers. Vanuit jouw rol als Documentation Engineer rapporteer je rechtstreeks aan de Engineering Manager en zorg je ervoor dat alle documenten worden opgemaakt volgens de meest actuele GMP richtlijnen. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Uitschrijven van testprocedures, rekening houdend met de functievereisten van de eindklant
  • Uitschrijven van test protocollen voor eventuele softwarematige aanpassingen
  • Schrijven van procedures en handleidingen voor het gebruik van geautomatiseerde controlesystemen
  • Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe stakeholders bij het validatieproces van nieuwe installaties
  • Updaten van de reeds bestaande documentatie in geval van functionele en ontwerp-gerelateerde aanpassingen van installaties

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica of Elektronica ICT en kan je terugvallen op vijf jaar relevante werkervaring? Beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en ben je op zoek naar een job waarin je vooral vanuit een administratieve functie jouw technische expertise ten volle kan benutten? Kan jij de brug maken tussen Engineering en Software Development en ben je doorheen jouw carrière reeds in contact gekomen met programma’s zoals TIA Portal, .NET (VB) en WINCC? Dan ben jij misschien wel de Documentation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Documentation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.  

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!