Quality Engineer Elektronica

  • Location: SINT-NIKLAAS
  • Type: Perm
  • Job #16874

Quality Engineer Elektronica

Vast Contract – Sint-Niklaas

#Quality #Production #Electromechanics #Electronics

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Quality en sta je open voor een tewerkstelling binnen een familiale werkomgeving met internationale uitstraling? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een Quality Engineer met kennis van Elektronica / Elektromechanica. Ook Young Graduates komen in aanmerking voor deze functie!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het behalen van het vooropgestelde kwaliteitsniveau doorheen verschillende fases van het productieproces. Hierdoor sta je in nauw contact met zowel leveranciers als interne afdelingen (aankoop, R&D, maintenance, engineering, …). Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Verantwoordelijkheid nemen over de kwaliteitswaarborg en -verbetering
  • Bewaken, opstellen, invoeren en opvolgen van acceptatiecriteria, kwaliteitsinstructies, proces- en productcontroles in productie, logistieke afdelingen en leveranciers
  • Analyseren van klantenklachten op componentniveau, zowel naar de eigen productie als naar externe leveranciers toe
  • Coördineren en uitvoeren van route cause analyses
  • Voorzien van opleidingen in kwaliteit voor de operatoren aan de productielijnen
  • Voorzien van interne en externe audits en het op poten zetten van corrigerende maatregelen of verbeteringsacties waar nodig

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma richting Elektronica en toen je een sterke interesse in productie- en logistieke processen? Ben je in staat om foutanalyses uit te voeren op elektronica-componenten of heb je een stevige motivatie om dit aan te leren? Wil je je verdiepen in verschillende kwaliteitstools en sta je open voor een job met veelvuldig contact met de eigen productie en met leveranciers binnen Europa? Ben je sterk in analytisch en procesmatig denken en ben je in staat om zowel zelfstandig als in team te werken? Ben je een initiatiefnemer die er niet voor terugschrikt om verantwoordelijkheid te nemen en die zich thuis kan voelen binnen een grote, maar familiale werkomgeving? Dan ben jij misschien wel de Quality Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!