System Engineer

  • Location: MARKE
  • Type: Perm
  • Job #16916

System Engineer.

Vast Contract – Regio Kortrijk
#engineering #opportunities #Master #TCP/IP #Linux #SystemEngineer

Beschik je over een Bachelor of Master IT ?  Heb je ervaring als System Engineer of als IT-verantwoordelijke?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een System engineer om hun dynamische team te versterken. Zij bieden een breed, nagenoeg volledig scala aan IT-producten en –diensten.

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als System engineer ben je het gezicht bij klanten en voer je hun aanvragen uit.
Je staat in voor de beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging van hun IT-infrastructuur.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je voert opdrachten uit van allerlei aard, maar voornamelijk met betrekking op standaard Microsoft Windows Client/Server en LAN- en WAN-omgevingen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken, onderhouden en verbeteren van de IT-omgeving van onze klanten. Denk maar aan het uitvoeren van updates, het configureren van routers en firewalls, het instellen van de back-up, het onderhouden van systeemsoftware,…

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als System Engineer al over enkele jaren ervaring als System Engineer of als IT-verantwoordelijke.

Je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig werken en je bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen.

Bovendien kan je logisch nadenken en je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden, waarbij je vloeiend Nederlands praat en Kennis van het Engels & Frans is een pluspunt.

Verder durf je initiatief nemen en je bent stressbestendig. Je kan problemen verifiëren, registreren, analyseren en oplossen volgens vooraf uitgewerkte procedures. Je laat je niet afschrikken door een hardnekkig probleem of een gezonde portie werkdruk.

Daarnaast heb je kennis van verschillende besturingssystemen (Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 2008, Windows 2012, Windows 2016, Linux,…).

Aangevuld met kennis van TCP/IP en netwerktopologieën, Microsoft backoffice applications (Exchange, SQL,…), zaken als back-up, storage, antivirus, firewalls, routers, telefonie, Citrix,…

Tot slot heb je een rijbewijs B. en doet er alles aan om je doelstellingen te bereiken, je komt gemaakte afspraken na, en je straalt vertrouwen uit naar onze klanten

 

Wat kan je verwachten?

Als System Engineer kom je terecht in een boeiende, stabiele en vooral ook uitdagende job binnen een groeiend bedrijf. Er heerst dynamische werkcultuur en een collegiale sfeer.

Je krijgt kansen om je volledig te ontplooien en mee te groeien binnen ons bedrijf.
Uiteraard hoort hier ook een aantrekkelijk loon bij.

Bovendien is er plaats aan de bar voor een vrijdagavonddrink! (Na corona uiteraard)
Tot slot krijg je een Mercedes als bedrijfswagen! En heerlijke Royco Minute soep!

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!