Automation Engineer

  • Location: Brugge
  • Type: Perm
  • Job #16980

Automation engineer.

Vast Contract – Regio Brugge
#engineering #opportunities #Sales #Master #Bachelor #Packaging

Beschik je over een master of bachelor in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring?  Heb je ervaring in machinebouw?  Heb je zin in een ambitieuze uitdaging en werk je ook Hands-on ? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Automation engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Brugge is wereldwijd actief binnen de productie van verpakkingen.

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?  

Als automation engineer bij onze partner ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van de software voor nieuwe machines en verpakkingslijnen. Je start met het uitwerken van het idee met de nodige sensoren/actuatoren. Je zet de gekozen componenten, in samenspraak met de elektrisch ontwerper, in het schema. Je test de machine in onze werkplaats, debugt de geschreven software en zet de machine volledig op punt (werking in software, mechanisch en elektrisch). Soms werk je de machine bij de klant bij in zijn productieomgeving.

Als Automation engineer werk je hoofdzakelijk in onze eigen productie in Brugge. Naargelang je ambitie en competenties kan je in de toekomst meer verantwoordelijkheden krijgen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Automtion Engineer over een Technisch Bachelor of Master Ingenieurswetenschappen met voorkeur in machine bouw. Aangevuld met een eerste ervaring met PLC programmatie in structured tekst zoals Beckhoff (Twincat 3) ken je even goed als het alfabet.

Je bent communicatief vaardig in het Nederlands & Engels. Daarnaast heb je kennis  van pneumatica en elektriciteit.

Tot slot ben je zelfstandig en zeer punctueel. Indien gewenst, is er een mogelijkheid om op termijn sporadisch machines te gaan installeren bij klanten. Je houdt van de afwisseling van het theoretische bureauwerk en de praktische hands-on ervaring in productie.
 

 

Wat kan je verwachten?

Als Automation engineer kom je terecht in een dynamische en innovatieve werkomgeving met aangename collega’s in een familiale sfeer. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals 12 ADV dagen , Vrijdag om 14u al naar huis om te genieten van een lang weekend, een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. (8,5u)
Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.baert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!