Technical Buyer

  • Location: GENT
  • Type: Perm
  • Job #17033

Technical Buyer

Vast Contract – Regio Gent

 

#Purchasing #Production #TechnicalJob

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Purchasing en Procurement en kan je terugvallen op minstens een eerste relevante werkervaring in de aankoop van technische onderdelen voor een productieomgeving? Lees dan zeker verder!

 

Voor onze klant met vestiging in regio Gent zijn we momenteel op zoek naar een Technical Buyer.

 

Jouw verantwoordelijkheden?

 

Als Technical Buyer draag je de verantwoordelijkheid over een brede waaier aan taken binnen het domein van aankoop en kwaliteit. Een greep uit jouw (dagelijkse) verantwoordelijkheden:

 

Selectie van leveranciers, opvragen van offertes en onderhandelen over de best mogelijke voorwaarden

Onderhouden van langdurige relaties met leveranciers

Administratieve opvolging van het volledige aankoopproces, tot en met de goedkeuring van de binnenkomende facturen en orders

Uitwerken en implementeren van processen om het aankoopproces verder te optimaliseren

Analyseren van de kostenstructuren binnen het bedrijf en actief bijdragen tot kostenreductie

Verantwoordelijkheid dragen over de kwaliteit, communiceren van klachten naar leveranciers, evalueren van leveranciers en fungeren als aanspreekpunt bij kwaliteitsaudits

 

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in een technische richting en kan je terugvallen op een drietal jaar relevante ervaring in technische aankoop, specifiek voor een productieomgeving? Beschik je over een zeer goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels en kan je vlot werken met MS Office en SAP? Weet je als geen ander hoe je prioriteiten moet stellen, ben je een ‘problem-solver’ en laat je je opmerken door sterke analytische, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden? Dan ben jij misschien wel de Technical Buyer die wij zoeken!

 

Wat kan je verwachten?

Als Technical Buyer kom je terecht bij een financieel sterke werkgever, in een team met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Kris Meert op het nummer +32 (0)4 77 63 62 42 of stuur jouw cv door naar kris.meert(@)jeffersonwells.be.

 

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!