Regulatory Affairs & Innovation Specialist

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #17159

Regulatory Affairs & Innovation Specialist

Vast Contract – Regio Antwerpen
#land- en tuinbouw #regulatory affairs #R&D

Beschik je over een master of doctoraat in de wetenschappen (biomedisch, bio-ingenieur, etc.)? Haal je energie uit communicatie met diverse stakeholders binnen een wetgevend kader? Denk je graag mee op vlak van innovatie en productontwikkeling? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Regulatory Affairs & Innovation Specialist om hun compliance team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio Antwerpen is wereldwijd actief binnen de land- en tuinbouwindustrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Regulatory Affairs & Innovation Specialist kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de registratie van producten binnen het wettelijk kader vanaf conceptfase tot dossierafgifte bij de betrokken partijen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Nauw samenwerken met het R&D team in de opzetting en opvolging van proeven en onderzoeken om de veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie van de producten na te gaan ter ondersteuning van registratiedossiers.
  • Studies uitvoeren m.b.t. werkzaamheden (GEP), ecotoxicologie, toxicologie, fysicochemie, etc. door beroep te doen op officiële onderzoeksorganisaties in Europa.
  • Ondersteunen in contractbespreking en protocollen als wetenschappelijk expert t.e.m. de ontvangst van het finale rapport
  • Het coördineren van het transitietraject van innovaties vanuit R&D naar compliance
  • Conceptueel nadenken over innovatieprogramma’s en R&D projecten vanuit compliance
  • Registratiedossiers opbouwen en verdedigen bij betrokken partijen
  • Opvolgen van wetgevingen van toepassing op bestaande en nieuwe producten door o.a. deel te nemen aan congressen en opleidingen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Regulatory Affairs & Innovation Specialist minstens over een master in de wetenschappen (biowetenschappen, bio-ingenieur). Een eerste relevante werkervaring is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je zeer proactief om nieuwe zaken bij te leren en up-to-date te blijven van de materie. Verder ben je ook een teamspeler die zich durft vastbijten in uitdagende dossiers. Tot slot ben je bereid nauwkeurig en probleemoplossend ingesteld.  

Wat kan je verwachten?

Als Regulatory Affairs & Innovation Specialist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!