Ploegverantwoordelijke

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #17186

Ploegverantwoordelijke

Vast Contract – Regio Waregem – 2 ploegen
#ploeg #verantwoordelijke #bachelor

Beschik je over een bachelordiploma chemie?  Heb je een werkervaring als leidinggevende achter de rug? Heb je technisch inzicht en ben je teamgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een ploegverantwoordelijke om hun productieteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Waregem is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun uitgebreid gamma lijmen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als ploegverantwoordelijke kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de efficiënte uitvoering van de planning en een goede werkorganisatie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Strikte opvolging van alle procedures inzake kwaliteit en veiligheid.
  • Aansturen van operatoren: coachen, ondersteunen en motiveren.
  • Verbetervoorstellen formuleren en beargumenteren.
  • Zorgen voor de dagelijkse werking van de productie.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als ploegverantwoordelijke over een bachelordiploma chemie, aangevuld met een eerste werkervaring in een leidinggevende functie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands met een basiskennis Engels of Frans. Daarnaast ben je een goede organisator en een vlotte communicator. Je bent praktisch en beschikt over een technisch inzicht. Tot slot ben je teamgericht, proactief en oplossingsgericht.

Wat kan je verwachten?

Als ploegverantwoordelijke kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!