Projectleider

  • Location: ZAVENTEM
  • Type: Contracting
  • Job #17231

Projectleider (parttime)

Freelance – Zaventem

#Operationsmanagement #Watersystems #Projects

Ben je op zoek naar een nieuw project als Projectleider en heb je affiniteit en interesse in de sector van watersystemen? Lees dan zeker verder.

Voor een van onze klanten met vestiging in Zaventem die wereldleider is op vlak van diverse watersystemen zijn we op zoek naar een Freelance Projectleider. Als expert in project management zal je gemotiveerd een coördinerende en ondersteunende rol op te nemen tijdens lopende projecten voor de haven van Antwerpen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project kom je terecht in een multidisciplinair bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en controleren van uiteenlopende projecten in de aankoop, ontwikkeling en installatie van watersystemen.

Wie ben je?

Je beschikt over een Bachelor of Master diploma in een technische richting, kan reeds enkele jaren ervaring voorleggen in project en operations management. Je bent communicatief, werkt met oog voor detail en beschikt over leidinggevende capaciteiten.

Wat kan je verwachten?

Als Projectleider kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Deze parttime opdracht loopt voor 6 maand waar je als ondersteunende collega van grote meerwaarde zal kunnen betekenen. Na een introductieperiode is 100% thuiswerk mogelijk!

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of stuur jouw cv door naar Sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!