Project Engineer

  • Location: Gent
  • Type: Contracting
  • Job #17261

Wij zoeken een (m/v/x)

Project Engineer

Vast contract – regio Gent
#Automotive #tooling #lean

Ben jij een ingenieur met reeds coördinerende project ervaring? Ben je sterk in tooling design en heb je passie voor het optimaliseren van productie flows? Ben je op zoek naar een gevarieerde job waarbij je problemen aanpakt en je zelf verbeteringen mag doorvoeren? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler in de Automotive industrie zijn we op zoek naar een Elektromechanisch Project Engineer regio Gent (m/v/x). Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze uitdaging aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Engineer sta je in voor de uitwerking en uitrol van verschillende nieuwe tools en installaties. Jouw takenpakket:

  • Je stelt de technische specificaties op vanuit de afdelingen productie, engineering, logistiek, infrastructuur, onderhoud en veiligheid
  • Je berekent technische capabiliteit en bespreekt deze duurzame oplossingen met de leverancier
  • Je stelt een tijds- en financieel plan op en zorgt voor een adequate opvolging
  • Je verzorgt een vlotte transfer van je projecten naar operations
  • Je streeft steeds naar optimalisatie en continue verbeteringen van je productieafdeling

Wie ben je?

Om de rol van Project Engineer goed in te vullen beschik bij voorkeur over een bachelor of Master diploma Elektromechanica met reeds enkele jaren projectwerk. Je beschikt over coördinerende en communicatieve vaardigheden en bezit reeds bewezen expertise in het omgaan met leveranciers. Als persoon ben je gedreven en steeds op zoek naar verbeteringen. Je kan zowel individueel te werk, maar legt ook een grote focus op teamwork. Je communiceert vlot in Nederlands en in het Engels.

 Kennis van AutoCAD is hierbij een must.

Wat kan je verwachten?

Als Project Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer: (+32) 04 72 79 10 42 of stuur een mailtje naar: Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!