Automation Engineer

  • Location: Aalst
  • Type: Perm
  • Job #17279

Automation Engineer

Vast Contract – Aalst

#Warehouse #Automation #ProcessEngineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met de focus op Automation Engineering binnen een logistieke werkomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Aalst zijn we op zoek naar een Automation Engineer die zich wil engageren om de bestaande en geheel nieuwe warehousing te optimaliseren en naar een hoogtechnologische omgeving.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer zal je mee instaan voor het transofmeren van de bestaande warehouse tot een hoogtechnologische, nieuwe omgeving. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Bieden van structurele ondersteuning inzake kritische software systeemonderdelen
  • Downtime van de installaties verminderen om zo een efficiëntere output te genereren
  • Voorzien van opleidingen voor collega’s en key users van de systemen
  • Opvolgen van de opmerkingen en noden van de verschillende gebruikers, deze analyseren en indien nodig omzetten naar een concreet actieplan
  • Optreden als projectleider bij diverse verbeterprojecten on site alsook actief deelnemen aan uitbreidingsprojecten

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een technisch Master diploma en heb je affiniteit met automatisatie, bij voorkeur in een logistieke context? Beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en laat je je opmerken door jouw generalistisch technisch inzicht, analytisch denkvermogen en communicatieve vaardigheden? Ben je een problem solver die graag structureel te werk gaat en de focus legt op continous improvement? Wil je graag werken binnen een uitdagende en innovatieve werkomgeving? Dan ben jij misschien wel de Automation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!