Product Development Specialist

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #17307

Product Development Specialist

Vast Contract – Regio Antwerpen
#feed #R&D #engineering

Beschik je over een master of bachelor in een wetenschappelijk richting? Haal je energie uit het ontwikkelen van nieuwe producten in functie van veevoeding? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Product Development Specialist om hun R&D team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Antwerpen is internationaal actief binnen de feed industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Product Development Specialist kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over verbetering en ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Meehelpen aan de ontwikkeling en formulering van producten om dierengezondheid te bevorderen
  • Wetenschappelijke literatuur onderzoeken en vertalen naar marktrelevante informatie
  • Technische productondersteuning bieden aan de afdeling sales en marketing
  • De effectiviteit en mode of action van de producten wetenschappelijk en praktijkgericht aantonen
  • Projecten initiëren en coördineren i.v.m. dierenproeven in samenwerking met derden
  • Rapporteren aan de product development manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Product Development Specialist over een bachelor of master in de wetenschappen (bij voorkeur in een bio-getinte richting). Verder ben je in het bezit van enkele jaren relevante werkervaring in R&D of product development. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je leergierig ingesteld en neem je graag initiatief. Tot slot ben je ook een sterk georganiseerde persoon met een analytisch denkvermogen.

Wat kan je verwachten?

Als Product Development Specialist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!