Process Engineer

  • Location: Wetteren
  • Type: Perm
  • Job #17312

Process Engineer

Vast Contract – Regio Wetteren
#process #engineer #master

Beschik je over een masterdiploma chemie? beschik je over analytische en statische vaardigheden en ben je leergierig en resultaatgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer om hun operationeel team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Kortrijk is wereldwijd actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun staaldraadproducten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de optimalisatie van de processen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Ondersteuning van de productie van hoogwaardige producten voor diverse klanten.
  • Projecten opzetten in je domein.
  • Verkennen van nieuwe opportuniteiten in je technologiedomein.
  • Onderhouden van expertise.
  • Opbouwen van effectieve relaties met partners intern en extern (klanten en leveranciers).
  • Nauw samenwerken met de productie- en R&D afdeling om product-, proces- en kwaliteitsontwikkeling te ondersteunen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een masterdiploma chemie. Ervaring met probleemoplossende methoden is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast beschik je over analytische en statische vaardigheden voor continue verbetering. Je bent dynamisch, energiek, communicatief en beschikt over een positieve ingesteldheid. Tot slot ben je teamgericht, resultaatgericht en leergierig naar nieuwe technologieën en nieuwe processen.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!