Maintenance Manager

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #17419

Maintenance Manager

Vast Contract – Antwerpen

#MaintenanceEngineer #ProcessIndustry #Manufacturing

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management? Heb je reeds enkele jaren ervaring met onderhoud in een proces-omgeving en ben je klaar voor de volgende stap? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Maintenance Manager die kan terugvallen op minstens 3 jaar relevante werkervaring binnen electrical en automation engineering.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Manager zal je gedurende de eerste 3 tot 5 jaar van jouw carrière de kans krijgen om je volledig in te werken binnen de industrie van jouw nieuwe werkgever. Stap voor stap leer je de productieprocessen en installaties kennen om na een geslaagde inwerkperiode het roer van de huidige Maintenance Manager volledig over te nemen. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Opstellen van het jaarlijks onderhoudsbudget en overleg met het productiemanagement
  • Aansturen van het team onderhoudsmedewerkers
  • Behalen van de vooropgestelde KPI’s inzake budget, kwaliteit, bedrijfszekerheid, etc…
  • Organiseren en plannen van alle nodige onderhoudsactiviteiten
  • Behouden en ontwikkelen van de noodzakelijke kennis binnen het onderhoudsteams
  • Implementeren van de ‘holy five’ principes binnen de onderhoudsafdeling (personeel, leverbaarheid, kosten, kwaliteit en veiligheid)

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering en kan je terugvallen op enkele jaren relevante ervaring in een productieomgeving? Ben je voor de volgende stap in jouw carrière en ambieer je een uitdagende, leidinggevende functie binnen een sterk internationaal bedrijf? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal en laat je je opmerken door jouw analytische ingesteldheid, vlotte communicatiestijl en probleemoplossend denkvermogen? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!