Mechanical Service Engineer

  • Location: Puurs
  • Type: Perm
  • Job #17426

Mechanical Service Engineer

Vast Contract – Puurs

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Service Engineering en kan je terugvallen op een stevige ervaring binnen een mechanische werkomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze internationale klanten met vestiging in regio Puurs zijn we op zoek naar een Service Engineer die hoofdzakelijk zal werken in daguren, van maandag tot vrijdag, maar die eveneens flexibel kan zijn om overuren te doen wanneer nodig.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het leveren van service aan klanten binnen de BeNeLux. Je zal instaan voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen op productie-installaties en je geeft ondersteuning aan klanten in het verhelpen en voorkomen van vaak terugkerende problemen in de productie.

Je staat in nauw contact met jouw klanten, detecteert behoeftes en tracht een technisch antwoord te formuleren op hun vragen en noden, waardoor je ook betrokken bent in nieuwe projecten. Je biedt ondersteuning aan de klant tijdens audits en je voorziet – waar nodig – in de nodige technische opleidingen voor de eindgebruiker.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Bachelor diploma Elektromechanica en kan je terugvallen op eerdere relevante werkervaring binnen een sterk mechanische werkomgeving? Ben je een vlotte communicator met een focus op verbetering en beschik je over een sterk probleemoplossend denkvermogen? Ben je klantgericht, hands-on ingesteld en bereid om je flexibel op te stellen in functie van jouw job (hij hoogdringende interventies)? Dan ben jij misschien wel de Service Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Service Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!