Project Manager

  • Location: Bruxelles
  • Type: Perm
  • Job #17429

Project Manager

Vast Contract – Oost- en West-Vlaanderen

#ProjectManagement #ElectricalEngineering #NewEnergies

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Project Manager binnen het domein van Electrical Engineering en kan je terugvallen op minstens één relevante werkervaring binnen het domein van niet-residentiële elektriciteit? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met hoofdkantoor in regio Brussel zijn we op zoek naar een Project Manager die zich wel engageren in de opstart en implementatie van laadpaalprojecten in Oost-,en West-Vlaanderen. Belangrijk: telewerken wordt enorm gestimuleerd door onze klant! Maar liefst 4 dagen op 5 kan je vanuit de home office werken.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Manager draag je de eindverantwoordelijkheid over technisch uitdagende projecten binnen een B2B context. Je start vanuit een grondige analyse van de klantenvraag en de bestaande elektrische installatie, waarna je een technisch voorstel op maat uitwerkt en dit ook voorstelt aan de klant. Eens het project wordt goedgekeurd volg je de werkzaamheden op van A tot Z en ben je de spilfiguur tussen alle betrokken stakeholders. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Nauwe samenwerking met het Sales Team voor het binnenhalen van projecten
  • Aansturen van eigen techniekers en onderaannemers doorheen alle fases van de lopende projecten
  • Zoeken naar interessante leveranciers en onderhouden van solide relaties om zo de best mogelijke technische oplossingen te kunnen garanderen aan de eindklant
  • Analyse van de markt om te kunnen inspelen op nieuwe trends inzake laadsystemen en energiemanagement systemen

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Electrical Engineering en heb je reeds ervaring in projectopvolging binnen een niet-residentiële context? Laat je je opmerken door jouw analytisch denkvermogen, sterke communicatieve vaardigheden en people management skills? Ben je in staat om steeds het overzicht te bewaren over meerdere lopende projecten, de projectteams te motiveren en streef je naar kwaliteit en absolute klanttevredenheid? Beschik je bovendien over een zeer goede kennis Nederlands, aangevuld met een goede basiskennis van het Frans en toon je een sterke interesse in het domein van New Energies? Dan ben jij misschien wel de Project Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Project Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!