Buyer & Waste Manager

 • Location: Antwerpen
 • Type: Perm
 • Job #17472

Buyer & Waste Manager

Vast Contract – Haven van Antwerpen

#chemie #aankoop #wastemanagement

Heb je werkervaring in een chemische omgeving binnen de sales of de aankoop? Beschik je over sterke commerciële inzichten? Heb je affiniteit met en interesse in waste management? Heb je een uitgesproken passie voor het opnemen van een centrale rol? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Buyer & Waste Manager om hun team te versterken. Dit gerenommeerd en sterk groeiend productiebedrijf gelegen in de Haven van Antwerpen is internationaal actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Buyer & Waste Manager kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de aankoop van procesbenodigdheden en het beheer van de afvoer van afval- en zijstromen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Optreden als spilfiguur tussen de operationele afdeling, het labo en de afvalverwerkingsbedrijven voor lokaal gegenereerde afval-en zijstromen
 • Organiseren en opvolgen van de transporten inclusief de verwerking van al deze transacties
 • Input voorzien aan enerzijds de operationele afdeling m.b.t. kosten en volumes voor afvalverwerking en anderzijds aan de verkoopafdeling aangaande verwerkingskosten en capaciteiten
 • Nauw samenwerking met de HSE afdeling op vlak van regelgeving, wetgeving en audits
 • Groene oplossingen voorzien voor de externe verwerking van alle afvalstromen in overeenstemming met de voorschriften, de juiste prioriteiten en tegen de laagste TCO
 • Inkoopstrategie bepalen per aan te kopen categorie
 • Leiden van het volledige procure-to-pay process voor de procesbenodigdheden en externe afvalverwerkingen
 • Onderhandelen over de operationele inkoop alsook het aanmaken en bijwerken van inkooporders, leveringstermijnen opvolgen, alle kosten boeken op de juiste kostenplaatsen,…

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Buyer & Waste Manager over een hoger diploma in een technische richting (vb. industrieel ingenieur) aangevuld met een enkele jaren werkervaring in een commercieel getinte functie (sales of aankoop). Daarnaast heb je interesse in waste management en ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ben je een sterke teamspeler en kan je vlot functioneren in een centrale rol. Tot slot heb je een probleemoplossend denkvermogen en streeft je naar verbetering.

Wat kan je verwachten?

Als Buyer & Waste Manager krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!