Logistiek Supervisor

  • Location: Gent
  • Type: Contracting
  • Job #17473

Logistiek Supervisor

Vast Contract – Regio Gent
#peoplemanagement #continuousimprovement #Automotive

Zit bij jou leidinggeven in je bloed, heb je passie voor logistieke processen en haal je je energie uit het coachen van een team? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Logistiek Supervisor om hun team te Gent te gaan versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf is internationaal actief binnen de Automotive industrie en geloven steevast in de filosofie van Lean Manufacturing, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en het milieu topprioriteit zijn.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Logistiek Supervisor kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de safety en continuous improvement in de logistieke stromen van de productie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je motiveert en stuurt je medewerkers aan bij het halen van vooropgestelde objectieven
  • Je coördineert en organiseert de activiteiten om flexibel in te spelen op plotse wijzigingen
  • Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten
  • Je houdt steeds rekening met de voorschriften op vlak van veiligheid, kwaliteit en milieu

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je bij voorkeur over een bachelor in een technische-wetenschappelijke richting aangevuld met een eerste relevante leidinggevende werkervaring. Daarnaast ben je een teamspeler en draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Tot slot kan je meedenken op strategisch niveau, werk je ook gestructureerd met oog voor detail en heb je een problemsolving mindset. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Kennis van planningstools en ERP-systemen is een pluspunt.

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Logistiek Supervisor krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of mail Sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!