Process Engineer

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #17539

Process Engineer

Vast Contract – Regio Antwerpen
#chemistry #process #engineering

Beschik je over een master in een technisch-wetenschappelijke richting? Heb je een interesse in vernieuwde productietechnologieën en procesautomatisaties? Ga je graag gestructureerd, kritisch en resultaatgericht aan de slag? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer om hun engineeringteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Antwerpen is internationaal actief binnen de chemische industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het optimaliseren en implementeren van bestaande en nieuwe productieprocessen. Met behulp van een divers takenpakket, word je hierin bijgestaan:

  • Uitbouwen van een expertise in productieprocessen per value stream
  • Technische ondersteuning bieden om operationele problemen te voorkomen en op te lossen
  • Begeleiden van equipment- en procesautomatisatieprojecten ter bevordering van de productiviteit
  • Productieprocessen (automatische, robot, AI assisted) ontwerpen en implementeren voor een verbetering van de veiligheid, kwaliteit en productiviteit
  • Meewerken aan de programma’s om de levensstandaard van process equipment in kaart te brengen
  • Toepassen van technologieën, big data en data-analytics om een waardestroom aan informatie te creëren om het beslissingsproces te optimaliseren

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een technisch-wetenschappelijke master (bio-ingenieur, ind. ing., etc.) aangevuld met een interesse in productietechnologieën en computerwetenschappen. Kennis van chemische processen is een mooie plus. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast werk je graag gestructureerd en resultaatgericht. Verder ben je analytisch en kritisch ingesteld. Tot slot ga je zelfsturend te werk en kan je vlot in team aan de slag.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!