Maintenance & Facility Manager

  • Location: TURNHOUT
  • Type: Perm
  • Job #17654

Maintenance & Facility Manager

Vast Contract – Turnhout

#MaintenanceEngineer #Manufacturing #PeopleManagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management binnen een gevarieerde en uitdagende technische omgeving? Lees dan zeker verder!  

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Turnhout zijn we op zoek naar een Maintenance & Facility Manager die zal focussen op duurzame en continuous improvement projecten.   

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance & Facility Manager zal je gedurende de een inwerkperiode de kans krijgen om je volledig in te werken binnen de industrie van jouw nieuwe werkgever. Stap voor stap leer je de productieprocessen en installaties kennen om vervolgens het roer van de huidige Maintenance Manager volledig over te nemen. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Optimaliseren van het preventief onderhoud
  • Organiseren van efficiënte interventies om stilstanden en pannes tot een minimum de kunnen beperken
  • Opvolgen van de aankoop van spare parts
  • Beheren van het maintenance budget binnen jouw afdeling
  • Coaching van een team van acht medewerkers met de bedoeling om hen verder te laten groeien en hun potentieel te maximaliseren
  • Inzetten op verbeteringsinitiatieven en procesoptimalisaties
  • Leiden van investeringsprojecten in maintenance en facilities, aansturen van eigen medewerkers en onderaannemers

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering (of gelijkwaardig door ervaring) en beschik je over een brede technische achtergrond (zowel elektrisch als mechanisch)? Ben je vertrouwd met SAP en TPM-systemen en heb je ervaring / een sterke interesse in continuous improvement? Ben je hands-on ingesteld en sta je open voor een leidinggevende rol waarbij je nauw betrokken blijft bij de werkvloer? Dan ben jij misschien wel de Maintenance & Facility Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance & Facility Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!