R&D engineer

  • Location: WAREGEM
  • Type: Perm
  • Job #17780

R&D Engineer

Vast Contract – Regio Waregem
#textiel #polymeerchemie #R&D

Beschik je over een master met chemische specialisatie? Heb je ervaring met polymeerchemie? Ben je op zoek naar een R&D functie in propere industrieomgeving? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Engineer om hun team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief binnen de textiel/chemie sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D engineer kom je terecht in een productie-omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering en opvolging van je eigen productontwikkelingsprojecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Uitwerken van het ontwerp van het product, van idee tot industrialisatie. Er is een nauwe samenwerking met je collega’s in productmanagement, R&D, productie, kwaliteit… om je doel te bereiken.
  • Uitvoeren van een deel van de testen, ondersteuning van collega’s voor andere testen.
  • Ondersteunen van je collega’s in R&D bij hun projecten met je eigen kennis in jouw specifiek gebied die je opgedaan hebt gedurende je carrière.
  • Optimaliseren en ondersteunen van productieprocessen.
  • Rapporteren aan de R&D manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je over een master met chemische specialisatie aangevuld met een kennis over de polymeerchemie. Ervaring in een R&D functie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en neem je graag initiatief. Tot slot ben je ook een teamplayer.

Wat kan je verwachten?

Als R&D engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!