Laborant dag

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #17819

Laborant dag

Vast Contract – Regio Waregem
#laborant #dag #chemie

Beschik je over een bachelordiploma chemie, laboratoriumtechnologie of gelijkaardig? Draag je graag je steentje bij het uitvoerig testen van nieuwe formulaties in het kader van continue ontwikkeling van nieuwe producten en optimalisatie van het huidige productgamma? Heb je reeds een eerste ervaring in het labo? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun team te vervolledigen. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Waregem is internationaal actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het mixen en uitvoerig testen van nieuwe formulaties in het kader van de continue ontwikkeling van nieuwe producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Optimalisatie van het huidige productgamma
  • Mixen van nieuwe formulaties
  • Productspecifieke fysische testen uitvoeren (viscositeit, rheologiemeter, etc.)
  • Nauw samenwerken met je collega’s.
  • Rapportage van resultaten aan de R&D ingenieurs.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een bachelordiploma chemie of laboratoriumtechnologie. Medisch laboranten komen ook in aanmerking. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je teamgerichtzelfstandigalert en zeer nauwkeurig. Je beschikt over een no-nonsense mentaliteit en werkt graag in een hands-on omgeving. Je bent een echte doorzetter en volgt op een accurate en gedisciplineerde manier procedures op. Tot slot ben je stressbestendigopen en eerlijk communiceren vind je belangrijk.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een sterk groeiend en familiaal bedrijf met aangename collega’s. Een warme en open werksfeer staat centraal. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)479 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!