Productiemanager

  • Location: Ronse
  • Type: Perm
  • Job #17851

Productiemanager

Vast Contract – Regio Ronse
#productie #people #manager #chemie

Beschik je over een diploma industrieel ingenieur, specialisatie chemie?  Heb je een eerste leidinggevende ervaring achter de rug? Ben je communicatief en doelgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Productiemanager om de productieafdeling te leiden. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Ronse is actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun textielververij.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productiemanager kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de technisch gespecialiseerde en mensgerichte aansturing van de productieafdeling. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Grondige kwaliteitsopvolging.
  • Bijsturen van verfprocessen om de kleur te nuanceren.
  • Waken over het rendement en het machinepark.
  • Analyseren van de noden van de werknemers.
  • Geven van opleiding en heldere instructies.
  • Expertise en kennis delen met de medewerkers.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Productiemanager over een diploma industrieel ingenieur chemie aangevuld met een eerste ervaring als leidinggevende. Ervaring in de textielsector of ervaring met verfprocessen is een groot pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een oog voor efficiëntie en ben je objectief en doelgericht. Je bent rekenvaardig, communicatief en oplossingsgericht. Tot slot kan je goed werken met diverse softwareprogramma’s.

Wat kan je verwachten?

Als Productiemanager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!