R&D Team Leader

  • Location: Tielt
  • Type: Perm
  • Job #17852

R&D Teamleader

Vast Contract – Regio Tielt
#R&D #chemie #filtratie #technischtextiel

Beschik je over een master in de chemie of fysica?  Heb je werkervaring met filtratie in de textielsector? Heb je kennis over productieprocessen en werk je teamminded? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Teamleader om hun researchteam aan te sturen. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Tielt is wereldwijd actief binnen de textielsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Teamleader kom je terecht in een omgeving waar open communicatie centraal staat en krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van innovatieve producten in filtratie voor de wereldwijde markt. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Ontwikkeling van producten in Road-Map en coördinatie van gefinancierde projecten
  • Specificaties opstellen, methodes testen en operationele instructies opstellen om een verfijnde opdracht van R&D naar productie te garanderen
  • Samen met andere afdelingen op zoek gaan naar grondstoffen en processen die beschikbaar zijn op de markt
  • Bezoeken van internationale beurzen en de sales managers ondersteunen tijdens klantenbezoek
  • Team Lead rol en rapportage lijn voor 2 R&D Managers
  • Rapporteren aan de R&D en Innovation Director

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Teamleader over een master in de chemie of fysica aangevuld met een uitgebreide kennis over filtratie / technisch textiel. Ervaring binnen een leidinggevende rol en kennis over SAP zijn een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en ben je bereid om op regelmatige basis te reizen. Tot slot ben je ook een teamplayer met sterke people management skills.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Teamleader kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!