Technisch-Commercieel Adviseur

  • Location: Kortrijk
  • Type: Perm
  • Job #17854

Technisch-Commercieel Adviseur

Vast Contract – Regio West-Vlaanderen
#agro #biotechnologie #landbouwtechnologie #adviseur #commercieel

Beschik je over een diploma in biotechnologie, landbouwtechnologie, dierkunde of gelijkaardig? Heb je een affiniteit met de landbouw? Ben je communicatief sterk, heb je doorzettingsvermogen en werk je vlot op eigen initiatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technisch-Commercieel Adviseur om hun team te versterken. Dit toonaangevend distributiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is internationaal actief binnen de agrarische sector en staat bekend omwille van hun ondernemerschap, klantgerichtheid en kwalitatieve producten.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technisch-Commercieel Adviseur kom je terecht in een jong, dynamisch team en krijg je de verantwoordelijkheid over de technische en commerciële opvolging van klanten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Na een interne grondige opleiding en inwerkperiode op de baan naar klanten. 80% op de baan, 20% op kantoor in regio Kortrijk of home-office
  • Adviseren en ondersteunen van bestaande klanten in West-Vlaanderen
  • Optimaliseren van de verkoopomzet
  • Vakkundig advies geven aan de teler voor de toepassing van het juiste product op het juiste moment.
  • Autonome werkattitude, verantwoordelijkheid voor de eigen agenda
  • Rechtstreeks rapporteren aan de Sales Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technisch-Commercieel Adviseur over een bachelordiploma aangevuld met een voeling voor de landbouwsector. Junior profielen zijn ook welkom. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een oplossings- en resultaatgerichte ingesteldheid en ben je zeer klantgericht. Tot slot ben je ook een teamplayer met sterke adviseringsvaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Technisch-Commercieel Adviseur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, een bedrijfswagen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!