Project Adviseur

  • Location: Brugge
  • Type: Perm
  • Job #17861

Project Adviseur

Vast Contract – Regio Brugge
#duurzaamheid #adviseur #bioingenieur #bioloog #landbouwingenieur

Beschik je over een master met een specialisatie in de biologie of landbouwkunde? Heb je een affiniteit met duurzaamheid? Haal je voldoening uit de opvolging van wetgeving? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een project adviseur om hun team te versterken. Dit dienstverlenend bedrijf gelegen in regio Brugge is actief binnen de land- en tuinbouwsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als project adviseur kom je terecht in een aangename omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid inzake de coördinatie en opvolging van (inter)nationale projecten op wetgevend vlak. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Organiseren en coördineren van overleg met de sector, kennisinstellingen en overheden
  • Voorbereiden van vergaderingen van onze bestuursorganen en uitvoeren van beslissingen
  • Opvolgen van wetgeving omtrent productgamma, vergunningen, verwerking van afvalstoffen en de afzet van eindproducten
  • Deelname aan, rapportering van en coördinatie van studieopdrachten en onderzoeksprojecten over toegepaste technologie en herwinning van grondstoffen.
  • Organiseren van studiedagen en een 2-jaarlijk internationaal congres
  • Verlenen van eerstelijnsadvies
  • Communicatie naar leden, de sector, pers en het brede publiek; up-to-date houden van de website

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, ben je een bio-ingenieur / landbouwingenieur / bioloog met een voeling voor duurzaamheid. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een zelfstandige mindset en neem je graag initiatief. Tot slot ben je organisatorisch ingesteld.

Wat kan je verwachten?

Als project adviseur kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!