Laborant

  • Location: Oudenaarde
  • Type: Perm
  • Job #17912

Laborant

Vast Contract – Regio Oudenaarde
#laborant #kwaliteit #voeding

Beschik je over een bachelordiploma? Heb je reeds werkervaring als laborant in een productieomgeving? Heb je affiniteit met kwaliteitscontrole en ben je nauwkeurig en teamgericht? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun kwaliteitsteam te vervolledigen. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Oudenaarde is internationaal actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun alcoholische dranken.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de opvolging van de kwaliteit en de voedselveiligheid van de tussen- en afgewerkte producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Registreren en interpreteren van de resultaten.
  • Nemen van de nodige maatregelen om de continuïteit van het productieproces te garanderen.
  • Rapportage aan de kwaliteitsverantwoordelijke.
  • Opvolgen van productieprocessen.
  • Af en toe inspringen op de productieafdeling.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een bachelordiploma aangevuld met een eerste laborantervaring in een productieomgeving. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met kwaliteitscontrole en ben je nauwkeurig, ordelijk en efficiënt. Tot slot neem je graag verantwoordelijkheid en ben je teamgericht.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s en flexibele daguren. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (+ 18 extra vakantiedagen) en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!