Software Automation Engineer

  • Location: Halle
  • Type: Contracting
  • Job #17927

Software / Automation Engineer

Vast Contract – Halle

#Automation #Pharma #Engineering

Ben jij een leergierig persoon die zich kenmerkt door een steevaste klantgerichte aanpak? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van de automatisatie en heb je zin om af en toe te gaan reizen voor de job? Dan ben jij misschien wel de Software / Automation Engineer die wij zoeken!

Voor onze klant in regio Halle zijn we op zoek naar een Software / Automation Engineer met sterke kennis van PLC en SCADA development. Heb jij zin om deze uitdaging samen met Jefferson Wells aan te gaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Software / Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en programmeren van software voor nieuwe machines binnen de farmaceutische industrie. Jouw takenpakket:

·       Ontwikkelen en programmeren van software in teamverband.

·       Verbeteren van softwareapplicaties voor nieuwe eisen en technologieën.

·       Ontwikkelen van klant specifieke eisen in onze softwareapplicaties.

·       Onderhouden van softwarevalidatie en tests.

·       Onderzoeken van nieuwe oplossingen en verbeteringen voor onze softwareapplicaties.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een Master of Bachelor diploma in Engineering (Elektronica – ICT of Automation) en beschikt reeds over een eerste werkervaring. Je hebt kennis van Siemens Step 7, Tia portal, SQL en net. Je bent een ware teamplayer, leert snel nieuwe procedures en gaat steeds met respect en vertrouwen om met je klanten. Je drukt je vlot uit in de Nederlandse en Engelse taal.

Je bent bereid om te reizen (in totaal minder dan 8 weken per jaar, in periodes van maximaal 2 weken)

Wat kan je verwachten?

Als Software / Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Wil je graag meer weten of deze of andere van onze beschikbare jobs? Stuur dan je CV naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be of bel op het nummer 0472.79.10.42

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!