Technical Sales Manager

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #17931

Technical Sales Manager

Vast Contract – Regio Waregem
#sales #technics #textiel

Beschik je over een technische bachelor? Heb je werkervaring binnen een salespositie? Haal je energie uit reizen (binnen Europa) in functie van de job? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technical Sales Manager om hun sales team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief binnen de interieurtextiel sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technical Sales Manager kom je terecht in een dynamische en technische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitbouwen van jouw klantenbestand in de toegewezen regio. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Prospectie door te zoeken naar potentiële klanten in de markt
  • Onderhouden van bestaande klantenrelaties
  • Opvolgen van trends om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt
  • De noden van de klant identificeren en doelgericht communiceren naar het team van designers
  • Verkopen van producten die op maat worden ontwikkelt of producten uit een reeds lopende collectie
  • Implementatie en opvolging van nieuwe technische projecten
  • Rapporteren aan de Sales Director

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technical Sales Manager over een bachelorsdiploma in technisch-wetenschappelijke richting aangevuld met een affiniteit voor textiel. Ervaring binnen een (internationaal) salespositie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Kennis Frans/Duits is een pluspunt. Daarnaast heb je een commerciële ingesteldheid en ben je graag op de baan. Tot slot ben je ook een nuchter persoon met sterke communicatieskills.

Wat kan je verwachten?

Als Technical Sales Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!