Operations Manager

  • Location: Brussel
  • Type: Contracting
  • Job #17933

Operations Manager (parttime)

Freelance – Aartselaar

#Operationsmanagement #Security #IoTEngineering

Ben je op zoek naar een nieuw project als Operations Manager en heb je affiniteit en interesse in de sector van Security en Safety? Lees dan zeker verder.

Voor een van onze klanten met vestiging in Aartselaar zijn we op zoek naar een Freelance Operations Manager die gemotiveerd is om in the field aan de slag te gaan en een coördinerende rol wil opnemen tijdens lopende projecten in Brussel.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Operations Manager kom je terecht in een multidisciplinair bedrijf en zal je je kunnen focussen op automatisatieprojecten gelinkt aan veiligheid en toegangscontrole. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en controleren van uiteenlopende projecten in Safety en Security, hoofdzakelijk in hoog kritische infrastructuren (overheden, luchthavens, justitie, …).

Wie ben je?

Je beschikt over een Bachelor of Master diploma in een technische richting, hebt kennis van gebouwtechnieken en kan reeds enkele jaren ervaring voorleggen in project en operations management. Je bent communicatief, bent administratief sterk en werkt met oog voor detail en beschikt over leidinggevende capaciteiten.

Wat kan je verwachten?

Als Operations Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Deze parttime opdracht loopt voor 2 jaar waar je als ondersteunende collega van grote meerwaarde zal kunnen betekenen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of stuur jouw cv door naar Sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!