Laborant 2PL

  • Location: Kruisem
  • Type: Perm
  • Job #17996

Laborant 2PL

Vast Contract – Regio Kruisem – 2 ploegen
#laborant #chemie

Beschik je over een bachelordiploma?  Heb je een grote affiniteit met labowerk en chemie? Werk je graag zelfstandig en nauwkeurig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Laborant om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Kruisem is actief binnen de textielsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Laborant kom je terecht in een producctieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van een uitgebreide variëteit aan laboproeven die zowel chemisch als fysisch zijn. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Standaard tritaties.
  • Testmethoden speciek voor textielindustrie.
  • Nauw in contact met de kwaliteitsverantwoordelijken van verschillende afdelingen.
  • Rapportage van de resultaten.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Laborant over een bachelordiploma aangevuld met een affiniteit met labowerk en chemische processen. Je hebt kennis van diverse laboanalyses (staalvoorbereiding, titraties, Karl Fischer, etc.). Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast werk je graag zelfstandig en nauwkeurig. Je bent goed in multitasking en je kan een helikopteroverzicht bewaren. Tot slot ben je ordelijk en wens je in een tweeploegenstelsel te werken. Je bent ook bereid om 6 weekenddagen per jaar in te springen.

Wat kan je verwachten?

Als Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!