Quality Engineer

  • Location: DENDERMONDE
  • Type: Perm
  • Job #18070

Quality Engineer

Vast Contract – Dendermonde

#Quality #Production #Electromechanics #Electronics

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Quality Engineering en sta je open voor een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden richting een leidinggevende positie? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren Quality Engineer met een achtergrond in Elektromechanica / Elektronica.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de klanttevredenheid in een B2B context. Daarnaast sta je ook in voor het valideren van nieuwe producten en processen binnen de afdeling en werk je mee aan verbeterprojecten op product- en procesniveau. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Oplossen van klantenklachten, vanuit RCA’s
  • Verantwoordelijkheid nemen bij klantenaudits
  • Terugdringen van kosten door kwaliteitsproblemen zo efficiënt en structureel mogelijk aan te pakken
  • Optreden als kwaliteitsverantwoordelijke binnen R&D / design
  • Coördineren van Quality Improvement Programs
  • Uitzetten van kwaliteitsstandaarden en procedures
  • Sensibiliseren van collega’s inzake kwaliteit over de gehele organisatie

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma richting Elektromechanica of Elektronica en kan je reeds relevante ervaring voorleggen binnen quality assurance en auditing. Heb je kennis van de Nederlandse en Engelse taal en werk je graag samen met collega’s over verschillende afdelingen heen, binnen een internationale context? Ben je analytisch sterk en heb je ambitie om te groeien in een managementrol? Dan ben jij misschien wel de Quality Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Quality Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!