Labassistent

  • Location: OUDENAARDE
  • Type: Temp
  • Job #18078

Labassistent

Optie vast – Regio Oudenaarde – 2 ploegen
#quality #control #laborant

Beschik je over een bachelordiploma? Ben je nauwkeurig, plichtsbewust en kan je zelfstandig werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Labassistent om hun Quality Control team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Oudenaarde is wereldwijd actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun chemische producten (lijmen, emulsies, etc.).

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Labassistent kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van kwaliteitstesten op grondstoffen, tussen- en eindproducten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Diverse kwaliteitstesten: viscositeitstesten, pH-metingen, opschuimtesten, titraties, droge stof metingen, waterzuiveringstesten etc.
  • Specifieke klantentesten.
  • Opvolgen van reacties.
  • Aanpassingen en berekeningen uitvoeren tijdens het reactieproces.
  • Werken met diverse toestellen: HPLC, IR, GC, etc.
  • Resultaten verwerken in SAP.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Labassistent over een bachelordiploma (voorkeur chemie) eventueel aangevuld met een eerste ervaring in het labo. Kennis van het MS Office pakket is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast kan je zelfstandig werken en ben je nauwkeurig en plichtsbewust. Tot slot ben je bereid om in een tweeploegenstelsel te werken (vroege en late ploeg) en ben je bereid om sporadisch in de nachtploeg te werken ter ondersteuning van verloven of ziekteperiodes.

Wat kan je verwachten?

Als Labassistent kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een vast contract na een succesvolle interimperiode. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!