QC Laborant

  • Location: Evergem
  • Type: Temp
  • Job #18079

QC Laborant

Optie vast – Regio Evergem – 3 ploegen
#quality #control #laborant

Beschik je over een bachelordiploma? Kan je zelfstandig werken en ben je nauwkeurig en ordelijk? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Laborant om hun laborantenteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Evergem is wereldwijd actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun lijmen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van de kwaliteitscontrole op grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Diverse QC testings: viscositeit, dichtheidstesten, droge stof bepalingen, etc.
  • Aanmaken van stalen voor proeven bij klanten.
  • Rapportage via SAP.
  • Volgen van trainingen voor specifieke testen.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QC Laborant over een bachelordiploma (voorkeur chemie) eventueel aangevuld met een eerste ervaring in het labo. Kennis van het MS Office pakket is een must. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast kan je zelfstandig werken en heb je oog voor orde en netheid. Je bent nauwkeurig en plichtsbewust. Tot slot ben je bereid om in een tweeploegenstelsel te werken (vroege, late en dagploeg).

Wat kan je verwachten?

Als QC Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een vast contract na een succesvolle interimperiode. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!